Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 


 

Det venlige og hyggelige miljø i Horsens Selvforsvar Klub gør det muligt for klubbens medlemmer at udfolde sig på mange konstruktive måder. At udvide ens vennekreds med nogle smilende og positive mennesker er en af dem. Det er nemlig vigtigt at lære folk at kende, som arbejder målrettet på at få mere ud af deres liv, som medlemmerne af Horsens Selvforsvar Klub gør! Det er også sjovt at have muligheden for at lære hinanden bedre at kende ud over på træningsgulvet. Ved at benytte sig af de mulighed Horsens Selvforsvar Klub tilbyder, kan man nemt lære klubbens medlemmer at kende ud over ved at sparke på dem!

Følgende er nogle af tingene, som gør miljøet i Horsens Selvforsvar Klub så fremragende:

Legesager

Bordtennis – Tag et slag bordtennis med en ven eller to på klubbens store bordtennisbord, som møder internationale standarder. Vi har adskillige bat og mange bolde, der gør det muligt at spille bordtennis på mange måder. Hold dig endeligt ikke tilbage fra at udfordre instruktørerne - de glæder sig nemlig til at vise hvor dygtig de er ud over på træningsgulvet!

bordtennisbordet

Hyggerum – Klubbens hyggerum er et dejligt sted at slappe af i. Du kan slå dig tilbage i en af de lækre lædersofaer eller de hyggelige sækkestole og se fjernsyn på vores store fladskærm tilkoblet parabolen. Du kan tage et bratspil med vennerne, eller bruge tavlen til en omgang tegn og gæt. Du kan da også tage et hedt spil dart, hvis du vil. Husk også at kigge fotobøgerne igennem. Der kan du se de mange aktiviteter, der er blevet tilbudt fornyeligt i klubben.

Hyggerummet

Poker – For vores lidt ældre elever er der mulighed for at hygge sig med et spil poker på klubbens lækre ti persons pokerbord. Uanset om det er traditionel eller Texas hold 'em, kan alle være med. Er poker ikke lige din kop te, kan du prøve en af de andre sjove hasard spil, som Craps, Roulette eller Black Jack. N.B. Der må ikke spilles for penge i klubben.

Pokerbordet til 10 personer

Poolbord – Vil du udfordre dig selv eller en ven eller to til en omgang pool, kan det sagtens lade sig gøre på klubbens 7 fods poolbord. Et super flot bord, som står klar til mange timers underholdning. Du kan prøve 8-ball, 9-ball, rotation, kegle billard og endda snooker! Er du frisk på en anderledes måde at spille, kan det anbefales at prøve 'poker' billard. Du kan spørge en af instruktørerne hvis du vil vide mere om det.

Det gamle poolbord i festsalen

Trådløst Internet – Bringer du din egen bærbar med til klubben er du velkommen til at surfe gratis på nettet alt det du vil, på klubbens trådløse Netværk. Det gør det selvfølgelig lettere at lave lektier og følge med i hvad der sker på nettet. Du kan også melde dig til klubbens Facebook side!

Vi tilbyder WiFi

Indretning

Blomster – Noget der giver liv (bogstaveligt) til klubben er de mange levende planter og blomster, der pynter lokalerne. Der er faktisk mere end 50 levende planter i klubben! For dem med grønne fingre, kan der findes sukkulenter, kaktusser, vandrende jøder, hibiscus, fredsliljer, voksblomstre, palmer, stuebirk og mange andre former for spændende planteliv. 

Nogle af planterne i festsalen

Festsalen – Når klubben afholder større fællesaktiviteter og kurser er det rart at have et sted hvor alle kan være på en gang. Den store festsal kan klare 50 spisende gæster og har endda aircondition til de varme sommerdage. Rummet er meget mangfoldigt og bruges til, foruden at spise, at spille, danse og hygge sig i. Der er også adskillige beviser og diplomer på væggene, som kan kigges på og diverse artikler, der kan læses igennem.

Selve festsalen, hvor der er plads til 50 spisende gæster

Instruktør/gæsteværelse – Som instruktør i Horsens Selvforsvar Klub, kan man slappe af, efter en hård træning, eller forberede ens undervisning, i instruktørværelset. Værelset, som også fungerer som et gæsteværelse for udenlandske instruktører er indrettet som et lille hotel værelse med eget fjernsyn, sofa og lænestol.

Vores flotte instruktør/gæste værelse

Tekøkkenet – Vil du varme lidt mad, drikke en sodavand eller nyde lidt kage med en, der har fødselsdag, sker det i tekøkkenet. Forældre og voksne elever kan nyde en kop kaffe eller te imens de sider i 'bikuben', og nyder udsigten. Tekøkkenet er forsynet med køleskab, mini-ovn og mikroovn, kaffemaskine og vandkoger. De står alle sammen til frit benyttelse. Noget rigtigt lækker, er at man kan følge med i undervisningen imens man hygger sig i tekøkkenet takket være det store fjernsyn på væggen, som viser 'real time' hvad der foregår nedunder i træningssalen!

Vores hyggelige tekøkken

Bonus

Gavekort – Som medlem af Horsens Selvforsvar Klub, bliver man ofte belønnet. En af de regelmæssige belønninger er, at være med i en lodtrækning om et gavekort på 200 kroner, for hver måned man kommer til alle ens træningsdage. Kommer man til alle ens træninger tre måneder i rap, får man et gavekort mod deltagelse på et kursus den efterfølgende måned!

Kurser – En fremragende mulighed for at forbedre ens teknik og lære klubbens øvrige deltager at kende, er at være med på kurser. Klubben tilbyder normalt mere end 30 kurser, med de allerbedste instruktører fra både ind- og udlandet, hvert år! Fordi kurserne er så sjove og lærerige, betragtes et normalt weekend kursus til at tilsvar ca. et kvartals træningserfaring. Det betyder, at hvis man deltager på blot 4 kurser om året, at det er det samme som om man har trænet i hele 2 år!

Medlemmerne – En fremragende undervisning er nøglen til succes i klubben. Klubbens instruktører arbejder hele året rundt, på at blive dygtigere til at undervise. Det er dog medlemmerne, der gør klubben til det den er. Uden aktive, sjove, hårdarbejdende og flittige medlemmer vil miljøet i klubben bare ikke være det samme. Vi synes at vi har Danmarks allerbedste elever i Horsens Selvforsvar Klub!

 

 

 

     Copyright © 2015 Horsens Selvforsvar Klub. All Rights Reserved.

     Webmaster