Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 


 

En stor hilsen til alle, der måtte kigge forbi vores hjemmeside!

 

Jeg vil gerne byde dig velkommen til at kigge vores flotte hjemmeside igennem. Den er her for at støtte dig i, at lære os bedre at kende. Du vil hurtigt erfare dig, at Horsens Selvforsvar Klub er mere end blot en almen forening!

Du vil kunne finde svar på de mest gængse spørgsmål, og måske en hel del mere, blandt vores mange spændende sider. Er der noget som du kunne tænke dig at vide mere om, skal du føle dig velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil gøre os umage ved, at besvare dine eventuelle spørgsmål så hurtigt og professionelt som muligt.

Noget som kendetegner Horsens Selvforsvar Klub er selve miljøet. Vores flotte lokaler understøtter vores fælles ånd, som bygger på gensidigt respekt og et ønske om at forbedre sig. Allerede fra dit første besøg hos os, vil du opleve hvor glad folk er, for at træne sammen i klubben. Vi mener det skyldes at vi behandler hinanden som én stor familie.
 

Når man føler sig en del af noget større, som f. eks en familie, og omstændighederne er rigtige, kan man drastisk forøge ens selvværd. I Horsens Selvforsvar Klub, arbejder vi målrettet på, at tilpasse omstændighederne således at man har realistiske muligheder for at forøge ens selvværd. Det er faktisk hvad vores formål er. Vi har den overbevisning, at når man har et stort selvværd, så er man bedre i stand til at undgå at havne i de situationer, hvor man kan udsættes for fare.

Når du er klar, måske efter du har kigget hjemmesiden igennem, vil jeg opfordre dig til at besøge os, og opleve på egen hånd, hvorfor vi mener at Horsens Selvforsvar Klub er mere end blot en almen forening. Har du en idé om hvilken træning du kunne tænke dig at prøve, skal der bare aftales et passende tidspunkt for dig at prøve. Er du lidt i tvivl om, hvilken træning der passer bedst til dig, kan vores dygtige instruktører vejlede dig om dine valgmuligheder.

Jeg ser frem til at se dig på måtterne!

 

Med venlig hilsen,

Chad A. Foster
Formanden
 

Shihan Chad Foster laver baglænscirkelspark
Shihan Chad Foster demonstrerer et højt baglænscirkelspark

 

 

     Copyright © 2015 Horsens Selvforsvar Klub. All Rights Reserved.

     Webmaster